Το "ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ" της μεταπολίτευσης ζεί και βασιλεύει!

1

 

Τα "σωματεία φαντάσματα" της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας για άλλη μια φορά θα το "τονίσουμε" είναι πολλά και κάνουν την βρώμικη δουλειά. Δυστυχώς, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  καθώς και της Νέας Δημοκρατίας είχαν ενημερωθεί από εμάς αναλυτικά τι  συμβαίνει στην ΠΝΟ, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι πως το "βαθύ κράτος" κυβερνά αυτή την χώρα, μετά την μεταπολίτευση. 


Επίσης, και τα αρμόδια υπουργεία, όπως και οι υπουργοί(σημερινοί και πρώην), είχαν γνώση  και μόνο λόγια και υποσχέσεις έδειναν, δεν έκαναν  τίποτα. Σε μια αναλυτική έκθεση του ΝΑΤ τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε στοιχεία για τους εγγεγραμμένους εν ενεργεία ναυτικούς. Πιστεύουμε, πως και κατά ειδικότητα υπάρχουν τα στοιχεία από το επίσημο κράτος, έτσι ώστε να δούμε οι σφραγίδες φαντάσματα της ΠΝΟ πραγματικά ποιές είναι. 


Αυτοί, υπογράφουν τις "απαράδεκτες" συλλογικές συμβάσεις "ala carte" που ισοπεδώνουν τα δικαιώματά μας. Τα "ταξικά σωματεία" παρά τις μεγάλες κουβέντες, τελικά δεν κάνουν τίποτα για την ουσία(βλέπε καταστατικό). Ακολουθεί και ο αιώνιος "κωλοτούμπας" επαγγελματίας του είδους, χωρίς καθόλου ναυτική υπηρεσία. Διαβάσαμε, πως μια μόνο ιστορική ένωση δεν υπέγραψε αυτό το "έκτρωμα", μπράβο στο προεδρείο και στην διοίκηση.


Πιστεύουμε, η νέα κυβέρνηση και ο  νέος "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" που θα προκύψει να σπάσει το  "αρρωστημένο" απόστημα, της μεταπολίτευσης. Το σωματείο μας
Δυτικής Ελλάδας  και Ιονίων Νήσων Ο "Άγιος Νικόλαος" το επισημάνουμε πάλι, δεν ζητά καρέκλες στην ΠΝΟ. Δικαίωμα του είναι να υπάρχει στην Ομοσπονδία για τα δίκαια μας. Ήταν, θα είναι και θα παλεύει καθημερινά για τον ναυτικό. 

Ο αγώνας συνεχείζεται...



Καλό Πάσχα με Υγεία. 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !