Οργανικές Συνθέσεις και Κορωνοϊός

0


 Για άλλη μια φορά, θέλουμε να τονίσουμε την προσωποποίηση της αδιαφορίας του Υπουργειού Ναυτιλίας σχετικά με τις θερινές οργανικές συνθέσεις επιβατηγών πλοίων εσωτερικού και εξωτερικού.

Διερωτώμαστε λοιπόν, το Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας και ο επικεφαλής αυτού, τι συμφέροντα εξυπηρετεί και δεν πραγματοποιεί τους απαραίτητους ελέγχούς και την εφαρμογή των θερινών οργανικών συνθέσεων ΕΓ/ΟΓ πλοίων, κρυπτόμενοι πίσω από την λεγόμενη “Πανδημία”.
Μήπως λόγω της πανδημίας, μειώθηκαν τα εξαντλητικά δρομολόγια των πλοίων αυτών ή οι ώρες εργασιάς των πληρωμάτων; Ασφαλώς και όχι. Αντιθέτως, διεκόπηκαν και οι διανυκτερεύσεις στα πληρώματα, επικαλούμενοι τον ιο.
Πάραυτα, οι εταιρίες με την ανοχή του Υπουργείου και των ελεγκτικών οργάνων, εξακολουθούν να παρανομούν και να μην εφαρμόζουν τις συνθέσεις, δημιουργώντας μας έτσι κάποια ύποπτα ερωτήματα.
Εάν το Υπουργείο θέλει να παίζει το ρόλο του πράκτορα, εμείς δεν αποδεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις και μεθοδεύσεις.
Μεγάλη ευθύνη βεβαιώς, φέρουν και τα εκάστοτε πρωτοβάθμια κλαδικά σωματεία στο χώρο της Ναυτιλίας, που κάνουν τα στραβά μάτια για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν, πως εμείς σαν σωματείο Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ¨, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την αποκατάσταση αυτής της αισχρής πράξης. Ζητάμε απαντήσεις στα ερωτήματα μας και άμεση εφαρμογή της νομοθεσίας χωρίς καμία έκπτωση.
Πιστεύουμε και στηρίζουμε ότι ο εμβολιασμός είναι προσωπικό δικαίωμα του καθενός χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς κανέναν εκβιασμό.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !