48ωρή Πανελλαδική Απεργία 23 και 24 Φεβρουαρίου 2021

0


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ναυτικοί όλων των ειδικοτήτων και όλων των κατηγοριών πλοίων, δυστυχώς βρισκόμαστε ανάμεσα σε συμπληγάδες για πολλοστή φορά. Τα προβλήματα όλων μας, εν ενεργεία και μη (συνταξιούχοι κ.λπ) παραμένουν ίδια και άλυτα καθώς μεγαλώνουν καθημερινά και μας φέρνουν σε δύσκολη θέση τόσο εμάς όσο και τις οικογένειες μας.

Οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, η ανεργία, η ασφαλιστική ικανότητα, η συνταξιοδότηση, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, το ταμείο ανεργίας, η εκπαίδευση, η συνδικαλιστική οργάνωση, η περιουσία του ΝΑΤ (η οποία αποτελεί και δική μας περιουσία), ο Οίκος Ναύτου, η εστία ναυτικών κ.λπ, πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, αφού χωρίς να μας υπολογίζουν, νομοθετούν για εμάς χωρίς εμάς.

Παραμένοντας ενωμένοι, χωρίς ο καθένας να κοιτάζει τον εαυτό του, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε για το καλό όλων μας αλλά και των οικογενειών μας.

Έτσι, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την προκήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 με προοπτική κλιμάκωσης.

Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, θα μπορέσουμε με αυτόν τον τρόπο να ανακτήσουμε όσα μας έχουν πάρει τόσα χρόνια.

Το Δ.Σ. του Σωματείου


Πάτρα, 17/02/2021

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !