Καταγγελία για μισθοδοσία κ.α. του Φ/Γ – Ο/Γ ΤΑΛΩΣ

0


 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ’ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ(ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΧΘΕΙ), ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΣΕ ΚΑΙ Η Νομοθεσία. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ(ΠΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ) ΚΩΦΕΥΟΥΝ, ΣΚΟΠΙΜΑ; ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.

Σε συνέχεια της από 16-08-2020 καταγγελίας σας, σας γνωρίζουμε ότι την 28-08-2020 κλιμάκιο της Υπηρεσίας μας μετέβη στο Φ/Γ – Ο/Γ ΤΑΛΩΣ Ν.Π. 10899 για διενέργεια ελέγχου εφαρμογής των διατάξεων της νομοθεσίας περι προσωπικού πλοίων, όπου διαπιστώθηκαν τα εξής: α)  Στις ειδικότητες των δύο Ανθυποπλοιάρχων, των Β’ και Γ’ Μηχανικών και στον Μάγειρα, για το μήνα Ιούλιο, στο αρχείο καθημερινών ωρών ανάπαυσης εμφαίνονται περισσότερες δεδουλευμένες υπερωρίες  απ’ ότι έχουν καταβληθεί στη μισθοδοσία. β)  Δεν έχει καταβληθεί η σχετική αποζημίωση για τη μη χορηγηθείσα άδεια διανυκτέρευσης στο μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος. Για τα ανωτέρω εκκινήθηκε η διαδικασία επιβολής των νόμιμων διοικητικών κυρώσεων, ενώ επίσης δόθηκε προθεσμία προς την πλοιοκτητρια εταιρεία μέχρι την 18-09-2020 για αποκατάσταση οικονομικων εκκρεμοτήτων. Παρακαλείσθε για την ενημέρωσή σας,


Η Τομεάρχης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !