Ανακοίνωση της διοίκησης του Σωματείου Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδας ως απάντηση προς το βρώμικο πόλεμο που δέχεται

0


 Συνάδελφοι/σες

Ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται το Σωματείο μας συνεχίζεται. Οι διώκτες του πιστεύουν ότι θα μας αποδυναμώσουν και απογοητευμένοι θα τα παρατήσουμε. Πλανώνται πλάνην οικτράν. Αυτήν την φορά όμως δεν αρκέστηκαν στη λάσπη εναντίων μας. Πλησιάζουν Ναυτικούς και ασκώντας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, αποσπούν, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεν στηρίζουν το Σωματείο μας, ώστε στην συνέχεια να βγάλουν ανακοινώσεις ότι το Σωματείο Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδας κ’ Ιονίων Νήσων αποδυναμώνεται. Οι άθλιοι σκοποί τους όμως αποκαλύφθηκαν όταν έβαλαν στο βρώμικο παιχνίδι τους και μία μερίδα πλοιοκτητών, οι οποίοι είδαν στην ύπαρξη του Σωματείου μας, το εμπόδιο στην πραγματοποίηση των παράνομων σχεδίων τους, σχετικά με τις συνθήκες και τις αμοιβές των Ναυτικών. Η συνεργασία αυτή εξηγεί το γιατί καμμία Ένωση της ΠΝΟ δεν ασχολείται με το τί συμβαίνει αυτή την στιγμή στον χώρο της Ναυτιλίας σχετικά με την υπογραφή και την εφαρμογή των ΣΣΕ. Αντί να ρίξουν όλες τις δυνάμεις τους στην προάσπιση των δικαιωμάτων των Ναυτικών προσπαθούν να συκοφαντούν το Σωματείο μας, γιατί είμαστε ο “ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ” που θα ανακόψει τα σχέδια τους.

Συνάδελφοι/ σες

Λόγω παρεμβάσεων/καταγγελιών του Σωματείου Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδας κ’ Ιονίων Νήσων α.Ναυτικοί πληρώθηκαν δεδουλευμένα


β.Ναυτικοί με εργατικό ατύχημα έλαβαν προστασία


γ.Ναυτικοί που εργάζονται στο εξωτερικό πληρώθηκαν και έλαβαν προστασία


δ.Ναυτικοί πληρώθηκαν σωστές υπερωρίες και οφειλόμενη άδεια.


Χωρίς την ύπαρξη του Σωματείου μας και την μαχητικότητα του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ, το μέλλον προβλέπεται μαύρο. Οι μισθοί που θα δίνουν οι εφοπλιστές θα κυμαίνονται σε εξευτελιστικά επίπεδα, ενώ θα αυξηθούν οι ώρες εργασίας. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ; Να σας δίνουν ένα κοκκαλάκι και να προσπαθείτε να επιβιώσετε με τις οικογένειες σας; ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ το Σωματείο μας και δεν ανεχόμαστε κανένα “εργατοπατέρα καρεκλοκένταυρο” που κοιτά ΜΟΝΟ τι θα παίρνει κάτω από το τραπέζι. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !