Ανακοίνωση 22/6/2020

0


 Συνάδελφοι


Είναι γνωστό ότι η αναγέννηση του Σωματείου μας και η τοποθέτηση στο πηδάλιο του, ατόμων αποφασισμένων να συγκρουσθούν με όποιον επιβουλεύεται το ΔΙΚΑΙΟ , το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ των Ναυτικών, θα δημιουργούσε εχθρούς.

Αυτοί που τόσα χρόνια επιβίωναν στα τελματωμένα νερά του ναυτεργατικού συνδικαλισμού , περνώντας αντεργατικές πολιτικές , δυστυχώς για αυτούς, θα βλέπουν εφιάλτες με τον ίδιο πρωταγωνιστή. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ΄ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

Πληροφορηθήκαμε, από Νομικούς κύκλους, ότι ήδη άρχισε ο κ. Εισαγγελεύς το “πριόνισμα’’ στις καρέκλες τους.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι η επιβίωση τους τόσα χρόνια στηρίχθηκε στην ίδια τακτική, με καπήλευση ψήφων Ναυτικών που δεν ήταν μέλη τους, βαπτίζοντας εν ενεργεία , συνταξιούχους ναυτικούς και γενικά εν αγνοία Ναυτικών που τους χρησιμοποιούσαν για να διαμορφώνουν εκλογικά αποτελέσματα κατά την επιθυμία τους.

Σε αυτό το “κύκνειο άσμα” τους, άρχισαν την τρομοκρατία , τις απειλές προς τα μέλη μας αλλά και στέλνοντας τα “παπαγαλάκια” τους στην περιοχή Ρίου- Αντιρρίου (κυρίως άτομα συγγενικά της πλοιοκτησίας) για να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα κατά του Σωματείου μας.


Συνάδελφοι


Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιά από τις Ενώσεις της ΠΝΟ ενδιαφέρθηκε για τους Ναυτικούς που εργάζονται στην πορθμειακή γραμμή Ρίου- Αντιρρίου ; ΚΑΝΕΙΣ

Ακόμα και στην τροποποίηση που έκαναν στην ΣΣΕ Πορθμείων το 2018, υπέρ των Ναυτικών, την έκαναν ευνοώντας ΜΟΝΟ αυτούς που εργάζονται στην Κέρκυρα, παρά τις φωνές μας για ένταξη όλων των εργαζομένων σε πορθμεία.

Όταν ακούτε να συκοφαντούν το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ΄ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ θα πρέπει να θυμάστε ότι ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ πιέζουμε για την σωστή εφαρμογή της ΣΣΕ με καταβολή αναδρομικών , υπερωριών , για την μη εκτέλεση εργασιών συντήρησης εν πλω ( νέο φρούτο που μας ήλθε από Σαλαμίνα) , για την επισκευή των λιμενικών υποδομών , για την ασφάλεια σας.

Στείλτε το μήνυμα στα “παπαγαλάκια” αγνοώντας τα.

Η διαφήμιση που κάνουν σε κάποια Ένωση της ΠΝΟ , να σας προβληματίσει διότι έτσι διαπιστώνετε την “καλή συνεργασία” που έχουν με την Πλοιοκτησία σε βάρος του Ναυτικού. Γι’ αυτούς καλός ναυτικός είναι ο “σκλάβος” ο οποίος ικανοποιείται με όποιο ξεροκόμματο του δώσει η Πλοιοκτησία.

Θέλετε τέτοιες καταστάσεις;

Τέλος στέλνουμε μήνυμα σε όλους τους “εχθρούς” μας, ότι το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ΄ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ’ θα συνεχίσει τον αγώνα του, για το καλό των Ναυτικών, τα δε μέλη του Δ.Σ πεισμώνουν περισσότερο με τις διώξεις που έχουν δεχθεί και δυστυχώς δέχονται ακόμα.

Όσο είμαστε ενωμένοι θεριεύουμε και αγωνιζόμαστε με περισσότερο θάρρος και δύναμη.

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ΄ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ .Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !