Δελτίο τύπου 20/6/2020

0


 Για άλλη μία χρονιά γινόμαστε μάρτυρες ενός παιχνιδιού, που εδώ και πολλά χρόνια “παίζεται” στις πλάτες των ναυτικών, μεταξύ των εκπροσώπων μας της ΠΝΟ και αυτών της πλοιοκτησίας, με τα γνωστά αποτελέσματα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση από κανέναν. Γιατί κ.Γεν.Γραμματέα της ΠΝΟ, ως νόμιμος(;) εκπρόσωπος της, περιμένεις να παρέλθει το έτος 2020 για να ανανεώσεις τις ΣΣΕ σε όλες τις κατηγορίες πλοίων; 

Γιατί καμμία Ένωση μέλος της ΠΝΟ δεν αντιδρά και δεν καταδικάζει αυτήν την κωλυσιεργεία; Μήπως γιατί αυτό βολεύει την πλοικτησία; Μήπως για να μην καταβάλλουν αναδρομικά  αύξηση; Γιατί κ.Γεν.Γραμματέα της ΠΝΟ η ΣΣΕ ποντοπόρων έχει να ανανεωθεί από το 2010; Μήπως αυτό το αντισταθμίσατε με τα 4.500.000€ που παίρνετε και τα μοιράζετε κατά το δοκούν, παίζοντας το εσωτερικό παιχνίδι σας, εξαγοράζοντας σιωπή και υπακοή στις αποφάσεις σας; ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ’. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, καταδικάζει τον εμπαιγμό σας και ΑΠΑΙΤΕΙ να εκπροσωπείτε ΤΙΜΙΑ τον Έλληνα Ναυτικό και να μην εισπράτετε μόνο τα 4,5€         (αναγκαστική εισφορά από τον μισθό του ναυτικού) ,χωρίς την ανταπόδοση ,τουλάχιστον, υπογραφής ΣΩΣΤΩΝ και ΣΑΦΩΝ ΣΣΕ, χωρίς τρικλοποδιές και διφορούμενες εκφράσεις, απαιτώντας την εφαρμογή τους με επιβολή κυρώσεων σε τυχών παραβάτες. 

Δεν είναι δυνατόν να ανέχεσθε την καταβολή αντιτίμου κανονικής άδειας κάθε μήνα , σε αντίθεση με την κείμενη Νομοθεσία, σε βάρος υπερωριών και γκαραζάδικων στις μισθοδοσίας. Κύριε Γενικέ Γραμματέα ΑΚΟΥΤΕ;Εκλεγείκατε για να εκπροσωπείτε τον Έλληνα Ναυτικό και όχι να παίζετε τα παιχνίδια σας στην πλάτη του. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕΔεν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΑπαιτούμαι εδώ και τώρα υπογραφή νέων ΣΣΕ χωρίς άλλες καθυστερήσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !