ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΛΟΙΩΝ: “Κρούσμα COVID-19 στο πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ CRUISE EUROPA”

0

 


Σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στο γραφείο μας σας γνωρίζονται τα παρακάτω:
α.Στο Ε/Γ-Ο/Γ CRUISE EUROPA της εταιρίας MINOAN LINES (GRIMALDI), παρουσιάστηκε ύποπτο κρούσμα του covid-19 (κορωνοϊού) σε μέλος του πληρώματος(θηλυκού γένους από το χώρο του SPA), το οποίο διεκομίσθει στο νοσοκομείο για έλεγχο χθές το μεσημέρι πρίν τον απόπλου .Η πρώτη διάγνωση βγήκε ΘΕΤΙΚΗ και μετά από περίπου μία ώρα το πλοίο ειδοποιήθηκε ότι το αποτέλεσμα βγήκε ΑΡΝΗΤΙΚΟ και επετράπη ο απόπλους του (χωρίς την επιβίβαση της ναυτικού) από τον λιμένα της ANCONA.
β.Στο πλήρωμα του πλοίου δεν έχουν παρασχεθεί προστατευτικά μέσα (μάσκες, γάντια και αντισηπτικό υγρό) από την αρχή της επιδημίας.
γ.Όπως έxουμε επισημάνει με προηγούμενο ηλεκτ.μήνυμα μας, ανησυχούμε για την υγεία των ναυτικών σε όλα τα πλοία της γραμμής Πάτρα- Ιταλία, λόγω της έξαρσης μεταδοτικότητας του ιού στην γείτονα χώρα.
γ.Το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Πάτρας σε τρεις(3) ώρες περίπου.
2.Κατόπιν τούτων και με δεδομένο ότι δεν πρέπει να αφήνουμε ούτε χαραμάδα ανοικτή στον ” εχθρό” παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την εκτέλεση διαγνωστικού για τον κορωνοϊό τεστ όχι μόνο στο πλήρωμα αλλά και στους οδηγούς των μεταφερομένων οχημάτων ώστε να διασφαλισθεί η υγεία όλων ,να αποκλειστεί τυχών ύπαρξη φορέων και επέκταση και να επέλθει η ψυχολογική ηρεμία στο πλήρωμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !