Ανακοίνωση για την απεργία 18/02/2020

 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΕ ( ΠΕΜΕΝ,ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ,ΠΕΕΜΑΓΕΝ) ΚΑΙ Η ΠΕΝΕΝ , ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟ Ε.Κ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/02/2020 ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ, ΚΑΘΟΣΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΓΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΥΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ” ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ” ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ , ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Π.Ν.Ο ( ΑΡΘΡΟ 5 ΠΑΡ.5) , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ (ΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ) , ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟ.ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ Π.Ν.Ο, ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 5000-6000€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΟΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ” ΣΙΩΠΑ” ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. Η ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΛΥΕΙ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ/ ΣΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ν.Ο, ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ Η( ΔΙΑΖ) ΟΧΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΗΛ. ΤΗΝ Π.Ν.ΟΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΥΓΙΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ,ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !