Απεργιακές κινητοποιήσεις 28 Νοεμβρίου 2018

0


 Το Δ.Σ του Σωματείου μας απεφάσισε ομόφωνα συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Π.Ν.Ο την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 με έναρξη την 00.01 καθόσον η συνεχιζόμενη κατακρεούργηση των κεκτημένων με αίμα σε συνδυασμό με τα πάγια αιτήματα μας όπως :

– Άμεση υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Όσο καθυστερεί η υπογραφή τόσο κερδοσκοπούν κάποιοι και ταυτόχρονα το Κράτος χάνει έσοδα από μη καταβαλλόμενους φόρους μισθωτών.
– Άμεση συμπλήρωση των οργανικών συνθέσεων για μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτηση επιβατικού κοινού. Αυτεπάγγελτα αιφνίδιοι έλεγχοι σε πλοία για διαπίστωση επιπέδου σύνθεσης πλοίων . Είναι επικίνδυνο και τίθενται ζωές σε κίνδυνο.
– Όχι κάλυψη Πλοιοκτητών σε βασικές υποχρεώσεις τους που έχουν να κάνουν με καταβολή μισθών στην ώρα τους , με καλές συνθήκες διαβίωσης , με σωστή και υγιεινή
τροφοδοσία , με τήρηση ωραρίων εργασίας.
– Το ΝΑΤ πρέπει να ξαναγίνει το κραταιό ταμείο που ήταν . Μην το βάζετε να πληρώνει τα σπασμένα των άλλων ταμείων. Ανεξαρτητοποιήστε το .Η Ναυτιλία είναι ένας από τους Πυλώνες της Οικονομίας της Χώρας. Να μην ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ η περιουσία του γιατί έχει αποκτηθεί με αίμα και ζωές Ναυτικών.
– Καμία αλλαγή στο συνταξιοδοτικό των Ναυτεργατών . Άμεσος υπολογισμός και καταβολή των νέων συντάξεων. Πεινάνε οικογένειες.
– Επαναλειτουργία του Οίκου Ναύτη διότι η πατρίδα χρώστα στους Απόμαχους και στους Μαχητές της θάλασσας που στήριξαν και στηρίζουν την Ελληνική Οικονομία.
– Κατά τους ελέγχους κλιμακίων να δίνεται βαρύτητα και στις ενδιαιτήσεις πληρώματος και όχι μόνο στα σαλόνια επιβατών. Έχουν φέρει τους εργαζόμενους στα όρια τους.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ

 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !