Δελτίο τύπου 18-05-2018

0


 Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων «Ο Άγιος Νικόλαος» συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη και εξέτασε αν υπάρχει κάποια βελτίωση στα όσα έχουν κατά καιρούς καταγγελθεί και αν υπάρχει κάποιο φως στο τούνελ για βελτίωση ή (διαζ) τουλάχιστον σταθεροποίηση της κατάστασης στον Ναυτεργατικό χώρο.


Δυστυχώς όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.


Οι υποσχέσεις των Κυβερνώντων ξεχάστηκαν. Οι κλέφτες χαϊδεύτηκαν .Τα κλεμμένα μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό. Τα ταμεία περιμένουν ακόμα τα κλεμμένα. Άτομα που έχουν διαπράξει εγκλήματα γελάνε γιατί όλα παραγράφονται.


Οι πάγιες θέσεις μας είναι πιο επίκαιρες από ποτέ :


Άμεση υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Όσο καθυστερεί η υπογραφή τόσο κερδοσκοπούν κάποιοι και ταυτόχρονα το Κράτος χάνει έσοδα από μη καταβαλλόμενους φόρους.

Άμεση συμπλήρωση των οργανικών συνθέσεων για μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτηση επιβατικού κοινού. Αυτεπάγγελτα αιφνίδιοι έλεγχοι σε πλοία για διαπίστωση επιπέδου σύνθεσης πλοίων την καλοκαιρινή περίοδο (άρχισε 1-4-2018) .

Το ΝΑΤ πρέπει να ξαναγίνει το κραταιό ταμείο που ήταν . Μην το βάζετε να πληρώνει τα σπασμένα των άλλων ταμείων. Ανεξαρτητοποιήστε το .Η Ναυτιλία είναι ένας από τους Πυλώνες της Οικονομίας της Χώρας. Να μην ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ η περιουσία του γιατί έχει αποκτηθεί με αίμα και ζωές Ναυτικών.

Καμία αλλαγή στο συνταξιοδοτικό των Ναυτεργατών .

Επαναλειτουργία του Οίκου Ναύτη διότι η πατρίδα χρώστα στους Απόμαχους  και στους Μαχητές της θάλασσας που στήριξαν και στηρίζουν την Ελληνική Οικονομία.

 


Κατόπιν των ανωτέρω


Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Ε

Την συμμετοχή  των Μελών του Σωματείου μας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την 30 Μαΐου 2018 από ώρα 00.01 έως 24.00  σε όλες τις γραμμές .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !